Pazartesi, Haziran 11, 2007

ilk kitabım!!!



Anne-Kız Diyalogları (Funda Özlem Şeran & Burcu İkizer)
.
Sonunda Sonunda Sonunda!!! Müjde Müjde Müjde!!! :D
Canlarım, ciğerlerim; merakla beklediğiniz, hasretle istediğiniz biricik ilk kitabım çıktı. Sulu mu sulu, güldürüklü mü güldürüklü Anne-Kız Diyalogları bu hafta kitapçılardaki yerini alacak, siz de hemen koşun gidin alın, bol bol gülün :))
Bu arada on gün kadar buralarda olmayacağım, kampa gidiyorum. Hemen havalara girip inzivaya çektim kendimi :PP Yok yav, valla leylek havada durumları oldu bu sene ama dönüşte telafi ederiz canlarım. Hepinizi koccaman öpüyorum, kendinize iyi bakın, bloga uğramayı kement atmayı unutmayın, kipatı da okumayı ihmal etmeyin ;PP

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım hayırlı olsun, daha nice kitapların çıkar da biz de gurur duyarız inş.:)

Mikael Meursault dedi ki...

Çok sevindim. Hem Burcu'ya hem de sana koca koca tebrikler. ;)

foondah dedi ki...

çok sağol mikail, İnşallah darısı senin de başına, senden de bekliyoruz yeni bombalar :))

*

hatçem çok sağol anacım ya, amin diyom bi de Allah razı olsun diyom daha ne diyiim :P (derim de soora özel olarak sölerim :PP) öptüm kuşum ;))

Xenapp dedi ki...

Canım çok gurur duydum valla. İlk kitabını elime aldım.Artık imza için bekliyorum. Tabi diğer kitaplarını da.
Güzel bir başlangıç oldu. Güzel de satışı olur inşallah :D

foondah dedi ki...

çook sağol canımıniçi ;))

Unknown dedi ki...

Valla ben çıktığı günün ardından netten sipariş verip aldım elime okudum ve ilk deneyim olmasına ve de Funda'yı alıştığım yazım tarzının dışında görmüş olmama rağmen çok beğendim. Ellerine sağlık. Ayrıca satışın ne olduğu o kadar önemli değil. Bence ilk adımı atmak çok daha ehemniyetli idi.

foondah dedi ki...

Ya İlkay çok şapşalım ben, kusura bakma şimdi yeni görüyorum yorumunu, çok sağol canım ya, baya geç oldu cevabım, hatta arada neredeyse ikincisi çıktı ama olsun :)) Çok teşekkür ederim, İnşallah devamı gelecek, hem de alıştığın tarzda :)) Bu arada darısı başına İnşallah, o güzel öykülerini özledik ;))