Cuma, Aralık 25, 2009

Mimli Yıllar :)

2010 Ne Getirsin? 

Mim mim mimlenmişiz sevgili köfteseverler, Aydede sağolsun :) O yüzden hazır mimini de bulmuşken yeni yıl dileklerimizi sıralayalım, çam ağacının altına koyalım :))


Ama öncesinde isterim ki sevgili 2009'a da bir saygı duruşunda bulunalım. Amacım hesap kitap defterini çıkarıp sevgili 2009'u borçlu çıkarmak değil (zaten muhtemelen ben borçlu çıkarım, o yüzden aman susayım :P) Ama hatrı da kalmasın, yazık ya... Zaten bunları her yılbaşında yaşlı adam olarak resmedip yanına da en çıtırından bir yeni yıl bebesi koyuyorlar, çok üzülüyorum hallerine, canım yaa :P


Bu vesileyle bir bakalım efenim, 2009 nasıl bir yılmış?
Hiç de fena değildi bence. Yandan çarklı, façası sağlam, eli yüzü düzgün bir arkadaşımızdı. Tezli, romanlı, ödüllü, öykülü, Oz'lu ve hakikaten de Supernatural bir yıldı :)) İş ve para bakımından pek verimli geçmese de, küçük mucizeler ve hayırlı kısmetlerle gönlümüzdeki yerini aldı hakkıyla. Kendisini saygıyla selamlıyor ve sevgiyle uğurluyoruz :))


Gelelim 2010'a... Neler olsun 2010'da?


En önce sevdiklerim yanımda olsun; özellikle de ilk 5'im hep benimle olsun, o 5 kişiye ek olarak diğer sevdiklerim ve hatta seveceklerim de olsun. Sevdiklerim dizimin dibinde, sevmediklerim benden uzak olsun :))


Sağlık olsun elbette; sağ salim, dinç diri, enerji dolu bir yıl olsun.


Bol yazmalı, bol üretimli, bol romanlı, bol öykülü ve bol Oz'lu bir yıl olsun :)) Devamlı yazayım, yazdıklarım basılsın, satsın, okunsun, hatta çekilsin, yayınlansın, izlensin  -arada bir de ödül de olsa fena olmaz hani (çıldırsaydım bi de!) :))



Bunların ardından haliyle bir miktar para da istemek lazım :) Yani deliler gibi değil elbette ama en azından şu kahrolasıca öğrenim kredisini bitirecek ve beni bankacı, sigortacı, kaportacı vs.cı olmak zorunda bırakmayacak, istediğim gibi yazıp çizip okumamı sağlayacak kadar... Belki biraz daha... Ve sonra biraz daha (tamam durdum) :))

Huzur olsun... Sanki hayatımız Bahamalar'da, Hawai'de geçiyormuş gibi, her sabah kumların üzerinde uyanıp yüzerek güne başlıyormuşuz gibi, palmiye gölgesinde hamakla sallanıp hindistancevizi kabuğundan kahve içiyormuşuz gibi... Aynen öyle keyifli, huzur dolu ve sakin bir yıl olsun :))


Supernatural olsun :)) Sadece dizi anlamında değil ama geçen sefer çok yürekten dilemiş olmalıyım ki, bu sene de dilemeden edemiyorum; beklenmeyen küçük mucizeler ve güzel sürprizler olsun. Bol bol gülelim gülümseyelim, kahkaha krizlerine girelim, aptal espriler yapıp sırf kendimiz gülelim ama ne yaparsak yapalım hep eğlenelim ve mutlu olalım :))


Böyle bakınca çok şey istiyormuşum gibi duruyor ama isteyenin bir yüzü demişler, ne yapalım! :PPP


Netice itibariyle herkeslere mutlu, sağlıklı, huzurlu ve sağduyulu yıllar diliyorum. Hemen ardından da mimliyorum sizi Mrl, Çavlan ve Okan! :))

4 yorum:

Aydedeye havlayan dedi ki...

her şey dilediğin gibi olsun :)

foondah dedi ki...

teşekkür ederiiim :) hepimizin inşallah...

Adsız dedi ki...

10 numara bir yıl olsun özlemim:D sevdiğin seveceklerin yanında huzurlu mutlu ve sağlıklı nice yıllar geçirelim:D

hatjejan:DDD

not: yaws bu arada yeni rondo reklamı nasıl; hayatınız dramalı olsa da rondonuz kremalı olsun hahah tam bana göre:DDD

foondah dedi ki...

Amin janımjım, hep birlikte :)) O notu görmemiş gibi davranıyor ve kocaman öpüyorum :PP