Pazartesi, Ocak 11, 2010

let the sunshine in

Yeni yılın ilk ödülünü almış bulunuyoruz sevgili köfteler! Sevgili blogdaşımız aydedeye havlayan bloglar arası verilen "Sunshine Award"a layık görmüş bizi, ona tekrar teşekkürlerimizi sunarken biz de kendi sunshine'larımızı seçeceğiz ve ödülleri dağıtacağız. Yalnız 12 ödül olması gerekirmiş ama cimriyim ben, o kadar blog çıkmaz benden :P Eh artık çıktığı kadar canlarım, ne de olsa suluköfteyi sizler var ettiniz; yemediniz yedirdiniz, içmediniz içirdiniz, giymediniz giydirdiniz, bugünlere getirdiniz, iyi de halt ettiniz! :D Ve şimdiiiiiiiiiiiiiiii... davul efekti istiyorum; drum drum tıssssss!!!


İlk günışığımız mrl'a gitsin: eski cinemographer, yeni spormographer, o benim canım, o benim blogsister'ım :)) bu ödül uğurlu gelsin ona ve bliss'ine kavuşsun sonunda ;)


İkinci günışığımız inci'ye: en orijinal zamazingoları hep onun blogunda gördüm, kendisi gibi blogunu da sevdim :) o bir chicik, o bir incicik, cik cik :))


Üçüncü günışığımız okan'a: en komik o, en uzun yazan o :)) üstelik bir de hukukçu!


Dördüncü günışığımız buzuldünya'ya: bir kere sanal yayınevi, baştan kazanıyor :)) dileriz ki hep kazansın, hep yayınlasın, hep varolsun!


Beşinci günışığımız çizgiromanokurlarıplatformu'na: eh çizgi roman okurları platformu, daha ne olsun :))


Altıncı günışığımız briefistan'a: reklamın ve reklamcının galaksi rehberi...


Yedinci günışığımız gölgedergi'ye: uzun soluklu, fantastik, edebi, çizgili, dergi, gölgeli... o olmasın da kim olsun :))


Sekizinci günışığımız üçdişikişi'ye: bir kere adresleri "köfte gibi", bu bile yeter onları köftekardeşi ilan etmem için, ki onlar bir de üç dişi kişi; sırma tuğça ve zeynep :)


Dokuzuncu günışığımız sarhoşbalıkvetopalmartı'ya: ismi yeter be :))


Böylelikle ödülleri eksik de olsa dağıttım, rahatladım blogseverler; postumuz, yorumumuz ve ödülümüz bol olsun!

Sefkiler... ;)
   

8 yorum:

mrlmrl dedi ki...

:))
ilk günışığını görerekten, en sevdiğim blogdaşıma teşekkürlerimi ileterekten, kalan günışıklarını da tebrik edip kendilerini takip etmeyi dileyerekten, ödüllü yorumunu yazıp gider bu beden...

tuğçe dedi ki...

teşekkür ettik efenim. köftegillerden selamlar olsun.

foondah dedi ki...

@-mrl: ne demek anacım, ödüller sana feda ;))

@-tuğçe: rica ederim, köftelere her zaman kapımız da soframız da açık :))

ilmenokan dedi ki...

Bu ödülü kazanmam için gerekli malzemeyi sağlayacak gündelik yaşama saygılar ve ödüle layık gören funda'ya ayriyeten teşekkürler :D

foondah dedi ki...

ricideriz efenim; gündelik yaşamınız malzemeli, ödülünüz bol olsun :))

İnci Üsküplü dedi ki...

Çok teşekkür ederim canımcımmm:d Sevindirim oldum adımı gördüğüme kocaman öptüm seniiiii:D Diğer günışıkları da takibe alındılar artık:D

foondah dedi ki...

rica ederim canım benim, o tamamen senin kendi ışıltın :DD

funda dedi ki...

aaa teşekkür ederim :) ama ben bilmiyodum ki burayı yeni öğrendim geç kaldım bu yüzden