Pazar, Haziran 24, 2007

ilk imzam :))


Canlarım ciğerlerim; gördüğünüz gibi döndüm :) Ve de gördüğünüz gibi ilk kitabımın ilk imzasını atmış bulunuyorum (geç kaldınız hahayt! :P) Gerçi bu, gitmeden önceydi, 3 Haziran sanırsam ki. Diğerleri için de sıraya geçivereceksiniz artık :PP
Tekrardan bu mutluluğu benimle paylaşan herkese çok teşekkürler, nice mutluluklarda yine beraber olmak dileğiyle :) Ay TRT programı gibin oldum yaf, bu tatil yaramadı bana emekliler arasında kala kala emeklilere döndüm harbiden, erken emeklilik mi istesem napsam :P
Neyse efenim, mutluluklar bir yana; sinir bozuklukları da olmuyor değil. Bazı insanlara gıcık oluyorum; muhtemelen onlar da bana gıcık oluyordur ama inanın ben daha çok gıcık oluyorum onlara. Böyle onları tokatlamak, efendime söyleyeyim, tırmıklamak, cırmalamak ve de yolmak istiyorum. Yüzlerine nefretimi haykırmak istiyorum ama yapamıyorum, takdir edersiniz ki. Çok zor efendim, çoook; nefret edip de söyleyememek, sevip de söyleyememekten daha kötü. Çok daha kötü. Ama insan öğreniyor işte, diğer herşey gibi.
Aman ya, neyse, boşverin. Madem blog'um var, içimi döküp rahatlayayım dedim. Oh iyi de yaptım; siz sağ ben selamet, hadi görüşmek üzzre, öpüldünüz ;))

10 yorum:

Unknown dedi ki...

cnm daha nice kitaplara (ve tabi deftere:)imza atman dileğiyle...

Adsız dedi ki...

ÖZLEM HNM BEN SİZİN BİR HAYRANINIZIM. SİZİ ÇOK UZUUUN YILLARDIR BEĞENEREK TAKİP EDİYORUM. BANA İMZALI BİR KİTABINIZI HATTA İKİ TANE OLSA DAHA İYİ OLUR GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ. İNANIN BENİ BAHTİYAR EDERSİNİZ.
EN DERİN SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
SANAT CAMİASI SİZİNLE GURUR DUYUYOR.

foondah dedi ki...

Hatçem, sağol cnm gülüm kuşum tatlım (ahan da sevgi böcüğü patlaması şeysi oldu :PP)

*

Sevgili HAYRANIM :PP ne demek anacım, sana göndermiycem de kime göndercem; kipatlar feda olsun sana! hem madem ki uzun yıllardır şeediyomuşuz, sen bahtiyar ben bahtiyar kim ne karışır di mi canım kuzum hayrancım. beni izlemeye, ay aman, okumaya devam edin anacım; ben de en derin şeyimle en sulu öpücüklerimi yolluyorum, ayrıca sanat camiasını da öpüyorum, sefkiler! ;)))

Adsız dedi ki...

o zaman hemen bekliyom kitabımı.70 milyon bizi izliyor??? söz verdin bak:)
biyerde buluşabilirmiyiz acep?
seni yakinen tanımak isterim.Edebi manada...

foondah dedi ki...

ayıpsın, edepli edepli buluşuruz tabi; bugüne kadar ne edepsizliğimi gördünüz ki zaten! hem sen beni zaten tanıyomuşsun ya, çakmışındır köfteyi ;)) seni de, yetmiş milyonu da tekrar tekrar öpüyorum sefkili hayranım. adını ve açık adresini yaz, ben şeederim cnm ;PPP

Adsız dedi ki...

nasıl derler yazarlar sokağı, şairler caddesi gibi yerler benim sık sık bulunduğum mekanlar. seni de beklerim aramıza fikir telakkisi yaparuk.

Adsız dedi ki...

bu arada üstadım kitabın beni derinden etkiledi. yeni ufuklar açtı önümde artık farkediyorum ki hiçbirşey eskisi gibi değil yenilendim kendime geldim ayoll

foondah dedi ki...

tabi ayol; ben zaten bu kitabı insanlar ayım ayım aydınlansın, bilim bilim bilinçlensin, slim slim silkinip kendilerine gelsinler (kendilerini ne yapacaklar ayol, bana gelsinler!), yepisyeni ufuklara yelken açsınlar (bak yaz da geldi), deriiin bir farkındalık havuzunda cup cup yapsınlar diye yazdım (ne cümle kurdum ama beah!) sen bırak caddeyi sokağı da, seni şöyle bir köftehorlar bulvarına alalım biz; iki lafın belini kırıp telakkinin gözlerinden öpelim. annadın sen onu ;)

Kadim Gültekin dedi ki...

Sanırım ilk imzayı alan bendim :D

foondah dedi ki...

Ya niye böyle geç görüyorum ben bu yorumları :(((
Sağol Kadimcim, evet galiba ilk imza senin kısmetine çıktı :))) Nice imza alışverişlerine artık, seninkileri de bekliyoruz ;)))