Salı, Kasım 03, 2009

artizzz




Aldığım duyumlara göre uzun zamandır biricik sevgilim Jensen'ın resmini koymuyormuşuz bloga. "Olmaz öyle şey!" dedim, hemen isyan ettim. İşte şimdi de koleksiyonumun (!) nadide parçalarından (!) birini burada sergiliyorum (!) canım okur. Al bak doya doya, Jensen "göster ama elletme" dedi (!!!)

Bu arada dün değinmeyi unuttuğum başka bir olayı buradan kamuoyunun dikkatine sunmak isterim. Şöyle ki, bildiğiniz gibi Bruce Willis eşiyle Türkiye'ye gelip bir programa katıldı, vs. vs. Şimdi; Bruce Willis benim yeniyetmelik aşkım. Hem de öyle böyle değil, 14 yaşında velettim, benden neredeyse 40 yaş büyük bu herife hastaydım. Ölüyordum aşkından, o gün gelse dese, o gün evlenirdim adamla, böyle de psikopattım. Ama gelin görün ki, her aşk bitermiş. Ben de kartladıkça -ve gariptir, yaşım herifle evlenecek seviyeye geldikçe / tabii öyle bir ihtimal varmış gibi!- soğudum aşkımdan. Bunda biraz da sevgili Bruce'un muhafazakar cumhuriyetçi kanattan ve Bush yanlısı olmasının da payı var elbet (Aman Tanrım, ne kadar da politiğim! Demokrattan başkasıyla çıkmam!) Ancak şu da muhakkak ki, adam kartladı. Yani onun yerine kimler geldi kimler geçti sevgili okur, kala kala bu herife mi kaldım allasen. Hem baktım, ondan 30 yaş küçük karısı da (ki kassam evlenirmişim hakikaten) pek bir halta benzemiyor, Allah mesut etsin, bana nesi ama belirteyim dedim. Ayrıca asıl mesele şu ki, bu amca (kendisine ulaşamayan kedi tarafından murdar olmakla suçlanan ciğer) geldi buraya, hoşgeldi sefa getirdi ama programı izlemeye yüreğim dayanmadı resmen sevgili okur. O ne öyle ya, yılların koskoca Bruce'u medya maymunu misali türlü saçmalık ve gerzeklikle uğraştı durdu. Yok şarkı söyle, yok oyna, yok karını öp, tay tay yap, çüşünüz artık ya! Tamam herifi boşadım ama düşene de bir tekme daha vurulmaz ki sayın acur!

Velhasıl kelam, artiz milleti böyle. Adamlar güzel, yakışıklı, taş ama bir yerlerde bir fire var sanki. Ben erkeğin zeki, çevik ve ahlaklısını severim diyen Türk bacılarımla bu durumu esefle kınıyor, uzaktan yutkunarak bakmak suretiyle konuyu kapatıyoruz canım okur. Ama gitmeden önce son bir veda ve de kıyak size. Eğer ki, kim bu amcalar, abiler, kardeşler derseniz; benden ufak bir "Taş Meclisi" sizlere ;)

1. Jensen Ackles
2. Jared Padalecki (Hatçe senin için geliyor Kanada'daki kaynımgilden :))
3. David Boreanaz
4. Brandon Lee (RIP)
5. Ewan McGregor (adı you-an diye telaffuz ediliyormuş bu arada, hani seslenmek isterseniz kendisine :P)
6. James Marsters
7. Eddie Vedder (her daim)
8. Vile Valo
9.Johnny Depp (her iki cihanda ;))
10. Jonathan Jackson
11. Josh Hartnett
12. Richard Coyle (forever Jeff!)
13. Keanu Reeves
14. Will Rothhaar *****
15. Zachary Knighton 

Sevgiler....................................... ;)

2 yorum:

Çavlan dedi ki...

amanın, bu listedeki 10 isim benim listemde de var :))

foondah dedi ki...

hehee sanırım o isimler tüm kadınların gönlünde var, bazı güzellikler evrensel gerçekten :))