Cumartesi, Kasım 21, 2009

Birinci Oldum ;))

Türk Fantazya Birliği Öykü Yarışması 'nda "Hamam" adlı öykümle 1. oldum, mutluyum gururluyum :) 
Bu arada seriyi de doldurdum :)) -mansiyon, 3., 2. ve sonunda 1. :PP
Nice öykülere ve ödüllere diyorum canlarım, hepinizi öpüyorum!!! 

Not: Sanırım yukarıda linklediğim siteden öykülere ulaşabiliyorsunuz, isteyenler afiyetle okuyabilir ve beni sevindirmek için yorum da yapabilir ;)

8 yorum:

mrlmrl dedi ki...

ya merveyi uğurladığım gibi gördüm bu haberi...ama onun kesin haberi vardır zati...tebrik ediorum çok çok cnm yazarım! :DD en aşırı mesut oldum!lakin öyküyü indiremedim yahu...olamadı...anlamadım?!

foondah dedi ki...

Çok sağol meralimmm :)) ya ben de indiremedim ama benim bilgisayarda bir sorun vardır diye düşünmüştüm, demek linklerinde bir problem var. du bakalım, olmadı maille fln yollarım düzelmezse ;) çooook öpüyorum koccman, görüşmek üzzre :D

ilmenokan dedi ki...

Çok güzel -iyi manasında- hikayen. Birinciliği haketmişin. Diğerlerini okuyamadım bu saatte sadece senin yazdıgını okudum. sonuç olarak kara elf üçlemen hayırlı olsun :) güzel kitaplardır.

foondah dedi ki...

Çok teşekkür ederim Okan, sağolasın :)) Evet ya, ödül iyi, kitapları bekliyorum iştahla :D

İnci Üsküplü dedi ki...

Tebrik ederim canım benimmm. Henüz okuyamadım öykünü ama en kısa zamanda okuyup onun için de yorum yazarım. Çok sevindim umarım yarın obur gun şımarıp sen kimsin diye tanımamazlığa gelmezsin :p

foondah dedi ki...

Hehe yok yaf o zaman da yapışırım ben sizin yakanıza rahat bırakmam :PPP Çok sağolasın varolasın İncikim, öperim en kocamanından ;)))

Hayalet dedi ki...

Tebrikler :))

foondah dedi ki...

Çok teşekkür ederim :))