Pazartesi, Şubat 01, 2010

shadowboxer

Görgüsüz müsün kızım, buraya da yemek resmi konur mu? Konur! Maksat yemek yemekse gerisi teferruattır!

Yapılacak işlerden üçünün üstünü neşeyle çiziktirdik, gerisi kaderin cilveli ellerine kalmış sayın seyirciler, sevgili tamaşacılar!

O iki parmak benim, evet; biri serçe, biri yüzük... Yalnız yüzük neden yüzük parmağında değil de serçede, o da bir muamma... ama?

Hayat, pazar sabahı mahmur mahmur yapılan bir kahvaltı gibi olmalı... Uykulu, yumurtalı, yağlı, nutellalı :))

Star Wars fırtınası her Pazar saat 22.00'de cnbc-e'de devam ediyor sevgili izleyenler, heyecanla seyretmeye ve hasretle beklemeye devam ediyoruz, lütfen televizyonlarınızın ayarıyla oynamayınız!

Forgotten Realms olayına dalmış bulunuyorum ve fekat daldım da çıkamıyorum. Drizzt'e bağlanmış durumdayım; elin zenci elfi cücenin kızına hallensin, biz de kendimize vazife çıkaralım, olacak iş mi Allasen sevgili okur?! Ancak o Pikel yok mu o Pikel, Bouldershoulder'ım yeşil sakallım, her eve lazım! :))

Türk Kadın Blog Yazarları: where men can link but can't touch ;))

Shakespeare'in "Taming of the Shrew"una taktım bu ara, ağzımda da "All's well that ends well"... Hayırlısı :P

Deaths of Ian Stone'u izledim dün... Öylesine başlamıştım ama ciddi ciddi hoşuma gitti kerata, tavsiyeler efenim.

"Hamam" Gölge e-dergi'nin Şubat sayısında yayınlandı, "Morg Kaçkını" da Xasiork'un Ölümsüz Öyküler 2009 e-kitap'ında bulunmakta; linkler ise şöyle:

gölge e-dergi şubat sayısı

xasiork ölümsüz öyküler 2009

Gerisi selam sabah ;)) 

2 yorum:

mrlmrl dedi ki...

boş bakan gözle, dolu gören gözün farkı...bknz: serçe & yüzük...görememiş meğer Mrl, halbuki ne de büyük bir ayrıntıymış...yazar parmaklarıymış...ıskalanmamalıymış...
:P

foondah dedi ki...

hahhaaa yok bebişim yaaa, resmin orijinal halini görmesem ben de hayatta farketmezdim, ilk yüklediğimde kocamandı foto ama buraya koyunca küçüldü foto da parmaklar da :DD