Pazartesi, Ocak 30, 2012

Matrak Köftelere Matrak T-shirt!

Bir süredir giyime kuşama ve alışverişe taktığım malumunuz. Ama bir sorun neden? Sorun sorun, çekinmeyin. Sorun ya! 
"Neden köfte?"
Çünkü çok güzel şeyler vaaar! :D İnsan görünce dayanamıyor, içi gidiyor. Üstelik benim gibi, giydiği şeylerin kişiliğini ve hayata bakışını yansıtmasını isteyenler için çok ama çok süper alternatifler var.
Mesela mı? Alın size Matrak Tişört !


"Türkiye'nin Tişört Hareketi" sloganıyla hem ülkesine, hem tişörte, hem de harekete meraklı olan bünyeleri (kiiim? ben miii!) hemen kendisine çekiyor bir kere bu site. Esprili t-shirt'ler, şık sweatshirt'ler, şeker mi şeker kapşonlular ve çantalar yetmezmiş gibi benim gibi kahve bağımlıları için komik kupalar da üretiyorlar. South Park, Sponge Bob, Şirinler ve Garfield gibi dünyaca ünlü karakterlerin lisanslı ürünlerinin yanı sıra kendi orijinal tasarımları da harika, siteyi gezerken içim gitti resmen. Ayrıca özel sipariş de verebiliyorsunuz, böylece hayalinizde yeşerttiğiniz bir ürünü sizin için üretip adresinize gönderiyorlar. Ama şahanelik burada bitmiyor sevgili köftegiller. Sitelerinde de görebileceğiniz gibi birbirinden şahane kampanyaları mevcut; özellikle Sevgililer Günü'nün yaklaştığı şu zamanlarda ne alacağını bilemeyenlere ilaç gibi gelecek eminim. Bir sevgiliniz yoksa da üzülmeyin, kapşonlu sweatshirt alana kupa hediye ederek hemencecik gönlünüzü alıveriyorlar :)
Ha, tişörtünüzü aldınız, pek de memnun kaldınız, o zaman da mutlu t-shirtler için 4 altın kural'ı uygulayarak uzun yıllar beraberce mutlu yaşayabilirsiniz sevgili köfteler :))
Matrak Tişört Facebook sayfası için buraya ve bir tişörtün tasarım hikayesi için de buraya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok: