Perşembe, Ocak 05, 2012

neye niyet neye kısmet vol. 873645

Hem beni özleyen esnafın hasretini gidermek, hem de yeni ördüğüm snoodu hava alsın iki çarşı pazar görsün diye gezdirmek maksadıyla kendimi dışarlara attım. Tabii ki asıl amacım indirime giren mağazalara baskın düzenlemekti. Onları en beklemedikleri anda yakalayarak kötü emellerime alet etmek istiyordum. Ve fakat yakalanan ben oldum sayın köftegiller. Ava gittim ve avlandım. Şöyle ki;


Yukarıda gördüğünüz iki güzel ve de özel nesne hesaplarıma göre benim olacaktı. Ben hesabımı bilirim, ancak gelin görün ki evdeki hesap çarşıya uymuyor sayın köftegil. Şu şirin bere göründüğü kadar şirin, ancak küçük. Benim fındık beyinli kafama bile küçük geldiyse elin koca kafalı alışverişseveri ne yapsın allasen, resmen rezalet, kınıyorum. Resimdeki birinci materyalimiz ise tüm aramalara karşın bulunamıyor. Gören ya da bilenlerin bu postun altına yorum bırakmaları rica olunur.



Gelelim köftenin avlandığı kısma. Aradığım nesneleri bulamayınca nesneye olan inancımı kaybetmiş halde geri dönüyordum ki, gözlük reyonuna takıldım. Köfteseverler bilir, bana her gözlük yakışmaz. Kafam küçük ya, dolayısıyla suratım da küçük ve çok sevmeme rağmen şu koskocaman güneş gözlüklerinden takamıyorum. Ama bu zilliyi çok beğendim, hemen takıp denedim. Bir hoşuma bir hoşuma gitti. Hemen çevirdim ordan geçen iki genç kızı sordum, baktım onlar da beğendi, kaptım geldim valla. Böylece 2012'nin ilk alışverişini de yapmış bulundum sevgili köfteler; ne diyeyim vatana millete ama en önce de bana hayırlı olsun, bereketli olsun, eh indirimimiz de bol olsun bu sene ;))

Not: Ulan sevgili mağazalar, "indirime girdiniz de bana mı girdiniz!" demek istiyorum ama yanlış anlaşılırız diye korkuyorum. İyisi mi siz indirin ben gireyim, tabii mağazaya yani... öhöm!

Not 2: Geçen senenin başında aldığım beyaz puantiyeli lacivert burnu açık babetlere aşık olduğumdan beri nesne aşkı neymiş öğrendim. Hey gidi günler hey, o zamandan bu yana kimbilir kaç kez aşık oldum, her zaman da aşklarımın peşinden koştum. Yani diyorum ki, siz de aşkınızın peşinden koşun, seviyorsanız gidin konuşun. İster bir biker bot olsun, isterse bir güneş gözlüğü, elbet sizin için de üretilmiş bir nesne vardır bu dünyada, valla ;)))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bana uyar hafız:)))koşarım bilirsin:))

Ps:icimden bi ses kocakafali alissever derken benden bahsettigini soliii ama allahtan icimdeki sese uyan bi mizacim yok:)))ayricana haci senin agzinin ciktiginin gozunun gordugu ben yani tuttugunu hic gormedim.misal benim dedemin amcasinin kaynigiller hep kucuk kafaliyimis:)))

Sanirim sabah vakti vurdu beni:))))
Tabikisi htck;)

foondah dedi ki...

haha sen koşma bebeem yorulursun ben sana gelirim ;DDD

ps: içindeki ses kafan kocaman olduğu için yankı yapıyodur, yoksa takılma dinleme bence :PPP

yaa ama ben seni yirim ki tektaşım benim ♥ :)))