Çarşamba, Mayıs 02, 2012

höyt!!!

neeemiiiiiiş ?!?!!

Hadi ben ne bok yediğimi bilmiyorum da size ne oluyor kuzum? Çiçekti fotosentezdi derken iyice kafaları yediniz yemin ediyorum. Bahar mı çarptı, depresyon mu geçirdi bilmiyorum ama hiç hoş değil bilesiniz! Hadi siz bir terbiyesizlik yapıp gugıla "ben yaşlıyım" yazdınız, o zibidi gugıl ne halt etmeye benim blogumu çıkarıyor karşınıza? Bu ne tıynetsizlik, bu ne terbiyesizlik, bu ne hadsizliktir!!! Yine de hanfendi çizgimden kaymak istemiyorum ve sadece şunu söylüyorum; "sensin o gugıl, sensin o! piiiiis! yaşlıııı! giiiiit!!!"

kiiiiiiim ???
Bir de bunlar var tabii. Ecnebi memleketlerden abuk sabuk etiketleri takip ede ede tee buralara gelenler, hişt size söylüyorum. Olm bi adam olun lan. Dil bilmez iz bilmez, ne işin var burada? Tamam turist ve misafir sever bir memleket olabiliriz ama biz bu blogda yabancıları sevmeyiz dostum. Şaka lan şaka. Severiz tabii, niye sevmeyelim. Hem sevmeyip de ne yapçaz elin conisini afedersin, sevmeyip de koynumuzda mı besleyelim? Gerçi düşündüm de.......

5 yorum:

orkidela dedi ki...

:)) Bende çok komik şeylerle karşılaşıyorum. Mesela "cinden takılar" yazmış biri :) blogun bu kısımları ayrı bir güzel oluyor.

foondah dedi ki...

bazen sırf güleyim diye açıp bakıyorum valla kim niye gelmiş diye, bir şey değil "halk bunu istiyor" diye o yönde yayın yapmaya başlarsam yakında o fena :))))

orkidela dedi ki...

:) Bloguma bir göz at canım. Bende ödülün var :)

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

tanıştığıma memnun oldum bana da beklerim
:)

foondah dedi ki...

Orkidela; ay çok teşekkürler, vuuu heyecanlı bir kıpırdanma oldu bende ödül mödül :)))

Bir kase lezzet; ben de memnun oldum, hatta o güzelim tarifleri görünce daha da memnun oldum :))